Healing / Magnetiseren

Healing / magnetiseren is een behandeling waarbij blokkades in de energiebanen en blokkades zowel binnen als buiten ons fysieke lichaam en in het onderbewustzijn kunnen worden aangeraakt. Tijdens de behandeling word er niet gesproken. U mag hierbij lekker gaan ontspannen. U zit op een stoel of ligt met uw kleding aan heerlijk languit op de massagetafel met een dekentje over u heen*.

De Spirituele Wereld (gidsen / engelen) gebruikt mij, terwijl ik in een lichte trance ben, als doorgeefluik van universele energie. Deze energie zal door uw lichaam en aura stromen. Uw chakra’s (energiecentra in het lichaam) worden geopend en weer in balans gebracht. De energie zal weer gaan stromen.

Tijdens deze behandeling is het mogelijk dat u tintelingen en/of warmte of kou waarneemt, een beetje dromerig wordt, in slaap valt, emotioneel wordt of lichamelijke klachten, die u al had, eventjes meer gaat voelen. Het zorgt er allemaal voor dat lichaam en geest weer in balans kunnen komen.

Eventuele bijwerkingen kunnen zijn: hoofdpijn, spierpijn, emotioneel worden, moe zijn, etc. Dit is heel normaal en een goed teken, dus geen paniek. Er is immers een hele hoop aangeraakt en in werking gezet dat de tijd nodig heeft om zich te herstellen*.

Een eventuele volgende behandeling kan als geheel anders worden ervaren.  Men krijgt de energie die op dat moment gedragen kan worden en nodig is. Healing is altijd liefdevol en elke behandeling zorgt voor verandering.

De behandeling duurt ongeveer 15 minuten, soms korter en werkt altijd nog een aantal dagen of weken na. Na afloop bied ik u een kop thee of een glas water aan, zodat u nog de mogelijkheid hebt vragen te stellen.

Ik adviseer ook om de dagen na de behandeling extra water te drinken zodat alle afvalstoffen sneller het lichaam kunnen verlaten.

  • Uw bijdrage: € 20,00 (incl. btw)
  • Eerste consult = intake-/kennismakingsgesprek + behandeling.
  • Duur: max. 1 uur.

 

HEALING / MAGNETISEREN VOOR (HUIS)DIEREN 

  • Uw bijdrage: € 20,00 (incl. btw)
  • Eerste consult = intake-/kennismakingsgesprek + behandeling.
  • Duur: max. 1 uur.

Hierbij werk ik vaak korter dan hierboven bij “healing” omschreven. Dieren hebben vaak iets minder geduld. De werking blijft hetzelfde.

 

AFSTAND HEALING

Een Healing op afstand werkt ongeveer het zelfde als wanneer men een persoon of dier een healing dichtbij verzorgt echter alleen dan op afstand.

Hierbij geldt dan wel dat bij een afstand Healing meestal van te voren wordt afgesproken hoe te handelen als iemand een afstand behandeling wenst.

Men weet dan dat de Healing op een bepaald tijdstip aanvangt en richt zich daar dan enigszins voor in. Men gaat ontspannen op een stoel zitten of op een bed liggen.

Afstand Healingen vinden meestal plaats op afgesproken tijden en bevorderen de kracht en inzichten van de persoon die de afstand Healing ontvangt.

  • Gratis

 

HEALING / MAGNETISEREN OP LOCATIE VOOR MENS EN DIER

  • Prijs in overleg.