Over mij

Dianne Kamphuis-Veldhuis.

  • Paramedisch & Psychosociaal therapeut / medium
  • Trance Healing Therapeut
  • Magnetiseur
  • Voetreflexmassage (i.c.m. doorgeven van helende energie / Healing).

Van jongs af ben ik me er van bewust dat er “een andere wereld” om me heen is. Helaas realiseerde ik me toentertijd niet dat dit niet gek is. Ik voelde me in gezelschappen altijd een vreemde eend in de bijt en begreep mezelf en de mensen niet. Ik heb me jarenlang anders en hierdoor ongelukkig gevoeld. Mijn gevoelige kant durfde ik niet te laten zien. Zo groeide er langzaam een conflict tussen mijn innerlijke belevingswereld en het gedrag dat ik aan de buitenkant liet zien. Eigenlijk had ik een soort masker op.
In gedachten sprak ik met grote regelmaat met mijn vrienden in de Spirituele Wereld en naar de buitenwereld toe deed ik de dingen die ik dacht dat van me verwacht werden.

Hierin kwam een omslag na het overlijden van mijn moeder in 2012.
Ze is 86 jaar oud geworden en heeft de laatste jaren van haar leven vaak tegen me gezegd: “Dianne als ik dood ben kom ik bij je “spoken”, zodat je weet dat ik er nog ben”. En dat heeft ze gedaan! Ik heb haar gehoord, geroken, gevoeld. En nog steeds weet ik precies wanneer ze heel dichtbij is. Sindsdien twijfel ik niet meer aan mijn gevoelens en weet ik zeker dat de Spirituele Wereld rondom mij en iedereen is.
In diezelfde periode kwam ik bij “toeval” in aanraking met het Centrum voor Mediumschap en Training. Al bij de eerste kennismaking heb ik me opgegeven voor de 3-jarige opleiding “intuïtieve ontwikkeling en mediumschap”. Ik voelde dat ik intuïtief en spiritueel wilde groeien en dat ik bovenal mezelf wilde leren kennen.
In deze drie jaren kon ik (onder deskundige begeleiding) mezelf ontwikkelen, de opleiding volgen en veel trainen c.q. oefenen met medestudenten en vrijwilligers.
Al doende zijn een groot aantal puzzelstukjes op hun plaats gevallen. Ik ontdekte wat ik eigenlijk altijd heb geweten, namelijk dat we na de dood verbonden blijven met onze dierbaren en kennissen. Die verbondenheid maakt dat iemand na zijn of haar dood bij ons kan komen en wij hun aanwezigheid kunnen waarnemen.
Dankzij deze wetenschap voel ik me sterker en weet ik dat ik mezelf mag zijn!

In het derde lesjaar van de opleiding heb ik tevens de 1-jarige Healing opleiding gevolgd. Zowel de opleiding tot medium als de opleiding tot trance healer heb ik in dit jaar afgerond.

Als jong meisje zei ik vaak dat ik iedereen beter wilde maken met mijn handen. Uiteraard had ik toen nog nooit gehoord van helende energie, maar wist schijnbaar toch dat er “iets” gebeurde.
Heel goed kan ik me herinneren dat, in mijn kind tijd, kinderen uit mijn omgeving hun zieke dieren of dieren die ze in de natuur gewond hadden aangetroffen, bij mij brachten. Ik deed dan uiteraard enorm mijn best om deze dieren weer op te knappen. Nu realiseer ik me dat ik toentertijd al met Healing bezig was.

In 2017 heb ik een cursus magnetiseren gevolgd, in 2018 een cursus voetreflexmassage en in 2019 heb ik de opleiding tot gediplomeerd paramedisch en psychosociaal medium afgerond.

Al met al heb ik veel levensvragen voor mezelf mogen ontrafelen en sta graag voor u klaar indien ook u het gevoel hebt dat er het één en ander ontrafelt mag worden.

VAN HARTE WELKOM.